Dieudonnee

Hoi ik ben Dieudonnee en ben 25 jaar oud. Ik heb ongeveer 3 maanden stage gelopen bij Neus in de wind. Vanaf april blijf ik bij Neus in de wind als een soort dagbesteding. Voorlopig op de woensdag en vrijdag help ik Marjon met de honden uitlaten in de bossen/omheind terrein.

Ik heb zelf 2 katten Peanut en Sheba. Ook heb ik de opleiding dierenverzorger gedaan aan Prinsentuin college. Daarnaast heb ik veel ervaring op gedaan in andere stages en werkplekken. Zo weet ik veel van fokken en ken ik de basis kennis van het gedrag van honden.

De komende maanden zal ik verder ingewerkt worden door Marjon. Momenteel laat ik soms individueel honden uit. Met groepen wandelen daar wordt ik nog in begeleid. De bedoeling is om later zelfstandig groepen te draaien op het veld of in de bossen.

Daarnaast vind ik het erg leuk om dingen te verzinnen/maken om de honden bezig te houden op ons eigen omheind terrein. De afwisseling tussen bos en omheind terrein vind ik erg leuk.

Ook ga ik Marjon ondersteunen bij het verzorgen van huisdieren bij de mensen thuis. Zelf honden opvangen is nog geen optie.