Itze

Hallo ik ben Itze een bruine labrador retriever van 2 jaar oud. Ik ben met 5 maanden bij mijn vrouwtje en baasje gekomen. Ze zouden me opleiden tot hulphond. Met 13 maanden ben ik gestart aan mijn vervolgopleiding. Helaas kreeg ik de diagnose erge voedselallergie. Daardoor mocht ik op medisch gebied geen hulphond worden. Stiekem ben ik hier wel blij mee want ik ben met de 16 maanden weer terug geplaatst bij mijn baasjes.

Ik ben een lieve maar hele gevoelige hond. Ik vind andere honden best wel spannend. Als ik bang ben dan uit ik mezelf door heel druk te doen. Veel mensen denken daarom dat ik gewoon graag wil spelen maar dat is dus niet zo. Ik heb gewoon een trauma opgelopen in mij jongere jaren.

Vrouwtje vind het belangrijk dat alle hondjes een fijne wandeling kunnen hebben. Daarom heeft ze kleine groepjes honden en voor de honden die daar moeite mee hebben net zoals ik loopt ze individueel.

Hondjes die komen logeren moeten dus eerst vriendjes worden met mij anders gaat het feest niet door. Als ik je eenmaal rustig heb mogen leren kennen kan ik best vriendjes maken en kunnen we samen een leuke tijd beleven.

Dikke knuffel en poot.