Marlijn

Ik ben Marlijn, 42 jaar en woon samen met mijn drie voormalig straatkatten in Veldhoven. In het verleden heb ik een eigen hondenmaatje gehad en heb ik cursus en training gevolgd met en over de hond. Daarnaast heb ik jarenlang in een huisdierenpension gewerkt als vaste dierenverzorger en later ben ik vanuit mijn passie voor de hond regelmatig wat oppasdiensten gaan doen in de regio.

Omdat ik meer over hondengedrag in groepsverband wil leren en er actief mee bezig wil zijn, heb ik vorig jaar besloten om de uitlaatservice te benaderen met de vraag of ik mee op pad mag met een groepje honden. Dat is gelukt en bij Neus in de wind heb ik het wandelen in het bos al vlug als een fijne hondenactiviteit ervaren en nu wil ik niet meer zónder. Sinds maart vorig jaar loop ik wekelijks drie ochtenden met plezier mee samen met Marjon.

Tegenwoordig doe ik regelmatig online leermodules die gericht zijn op het uitbreiden en verbeteren van mijn kennis en inzicht over hondentaal, hun gedragingen en de vele subtiele signalen onder verschillende omstandigheden. In het afgelopen jaar zijn er enkele honden individueel door mij uitgelaten, dat is goed gegaan en is telkens weer een mooie ervaring rijker. Vanaf dit voorjaar ben ik voor Neus in de wind beschikbaar als ondersteunende hondenoppas én indien nodig sta ik graag voor u klaar als vervangende hondenuitlaatster als Marjon niet kan.