Home

Home

Neus in de wind 

Sinds 2011 ben ik begonnen met Hondenuitlaatservice & huisdierenoppas Neus in de wind, ik ben een groot dierenliefhebber en in het bijzonder honden. We hebben zelf twee Franse bulldogs die dagelijks meelopen, Bokser & Britt. Neus in de wind heeft sindsdien veel reviews opgebouwd. Hondenuitlaatservice & huisdierenoppas Neus in de wind is ervaren, professioneel en gediplomeerd.

Neus in de wind biedt naast de hondenuitlaatservice ook huisdierenoppas aan: namelijk honden- en kattenoppas in Veldhoven en Meerhoven. Hieronder kunt u meer informatie vinden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met mij opnemen.

Hondenuitlaatservice Veldhoven | Meerhoven

  • Ervaren en gediplomeerde hondenuitlaatservice
  • Een klein ophaalgebied namelijk: Veldhoven en Meerhoven (Eindhoven). Dit betekent voor de uitlaatservice en de honden korte reistijden
  • Volledig ingerichte bus voorzien met hokken voor iedere hond, elektrische luchtventilatie en tot slot airco
  • Wij lopen in een groot bos waardoor uw hond goed wordt uitgelaten

Kortom: een ideale oplossing voor u indien u uw hond niet kunt uitlaten, om wat voor reden dan ook, en u een leuk en gezellig uitje voor uw hond gunt.

Huisdierenoppas Veldhoven | Meerhoven

Gaat u op vakantie of een weekend weg? Wellicht is de honden- of kattenoppas in Veldhoven en Meerhoven een ideale oplossing voor u. Kijk voor meer informatie naar onze diensten en werkwijze. De ervaringen van andere klanten kunt u vinden op de pagina reviews

 

 

Neus in de wind in het kort:

Ervaren en gediplomeerd

Sinds 2011 begonnen met Neus in de wind en diploma behaald bij de Martin Gaus Academie.

Klein ophaalgebied

De hondenuitlaatservice haalt alleen honden op in Veldhoven en Meerhoven. Dus een korte reistijd voor uw hond.

Volledig ingerichte bus

De bus van Neus in de wind is ingericht met aparte hokken voor alle honden, elektrische luchtventilatie en airco.

Wandeling in een groot bos

Wij lopen met een groep van maximaal 8 honden in een groot bos nabij Zandoerle.

1 uur wandeling

We wandelen ongeveer 1 uur. Dit is wel afhankelijk van het weer. Bij sommige weersomstandigheden wordt er korter gewandeld. Bijvoorbeeld bij: hevige regenval, hagel, onweer en extra kou of warmte.

Uw hond socialiseert beter

Een hond vindt het leuk om met andere honden om te gaan. Ze zijn van nature dieren die in een roedel leven. Het is dus niet alleen leuk voor hen om te spelen met andere honden maar ook leerzaam.

Hondenoppas in huiselijke kring

Wij bieden naast de uitlaatservice ook hondenoppas aan. Uw hond verblijft bij ons in huis in plaats van in een kennel.

Kattenoppas bij u thuis

Katten raken vaak gestrest als ze in een reismandje moeten. Daarnaast zijn katten erg territorium afhankelijk. Een pension vinden ze meestal niet leuk. Het kan ook anders kattenoppas bij u thuis!

 

 
Scroll Up