Diensten

Diensten uitlaatservice Neus in de wind

U gunt uw trouwe viervoeter natuurlijk het allerbeste…

…maar misschien kunt u die gewoon niet altijd bieden. Uitlaatservice Neus in de wind in Veldhoven/Meerhoven of Tilburg neemt dit graag van u over:

  • Misschien bent u veel van huis en heeft u zelf geen tijd om hem overdag uit te laten.
  • Of bent u niet meer zo goed ter been en gunt u hem gewoon een fijn speelmoment met meer beweging dan dat u zelf kunt geven.
  • Misschien vindt u het belangrijk dat hij met andere honden kan optrekken omdat een roedel nu eenmaal een positief effect heeft bij het socialiseren.

Hondenuitlaatservice Neus in de wind: veilig, vertrouwd, gezellig en een gezond uitje!

Allemaal redenen om Hondenuitlaatservice Neus in de wind in te schakelen. Kijk ook naar onze werkwijze voor de uitlaatservice. Wij zorgen voor een veilig, vertrouwd, gezellig en gezond uitje waar hij/zij zich weer iedere keer op zal verheugen. En hoe fijn is het om uw hond tevreden aan te treffen bij het thuiskomen!

Naast de uitlaatservice in Veldhoven/Meerhoven en Tilburg bieden wij tevens honden- en kattenoppas aan. De honden verblijven bij ons in huis in plaats van in een kennel. Gaan gezellig mee met de uitlaatservice Neus in de wind naar het bos en krijgen bij ons in huis persoonlijke aandacht. Kortom de ideale oplossing indien u uw hond niet in een pension wilt onderbrengen. Hoe dit in zijn werk gaat bij Neus in de wind leest u bij de werkwijze hondenoppas. 

Gaat uw kat niet graag naar een kattenpension, raakt hij of zij erg gestrest? Katten zijn erg territoriaal en gehecht aan hun huis en omgeving. Met de kattenoppas aan huis kan uw kat gewoon thuisblijven. Neus in de wind komt dan dagelijks langs om voor uw kat te zorgen terwijl u onbezorgd op vakantie bent. We kunnen ook voor u de planten water geven, kliko’s buitenzetten etc. We verzorgen in principe alleen katten in Veldhoven/Meerhoven en Tilburg. Echter tegen een extra vergoeding kan hiervan worden afgeweken. U kunt meer informatie over de kattenoppas in Veldhoven/Meerhoven en Tilburg hier vinden.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze diensten? Kijk voor meer informatie op onze pagina’s werkwijze en tarieven.