Diensten

Diensten uitlaatservice Neus in de wind

U gunt uw trouwe viervoeter natuurlijk het allerbeste…

…maar misschien kunt u die gewoon niet altijd bieden denk aan werk, vakantie of een blessure. Misschien kan u wat tips gebruiken bij de opvoeding van uw pup. Neus in de wind neemt dit graag van u over en helpt u graag.

Allemaal redenen om Neus in de wind in te schakelen. Kijk ook naar onze werkwijze voor de uitlaatservice. Wij zorgen voor een veilig, vertrouwd, gezellig en gezond uitje waar hij/zij zich weer iedere keer op zal verheugen en hoe fijn is het om uw hond tevreden aan te treffen bij het thuiskomen!

Naast de uitlaatservice in Tilburg & omstreken bieden wij tevens honden- en kattenoppas aan. De honden verblijven bij ons in huis in plaats van in een kennel. Gaan gezellig overdag mee met de uitlaatservice Neus in de wind en krijgen bij ons in huis persoonlijke aandacht. Kortom de ideale oplossing indien u uw hond niet in een pension wilt onderbrengen. Hoe dit in zijn werk gaat bij Neus in de wind leest u bij de werkwijze hondenoppas. 

Gaat uw kat niet graag naar een kattenpension, raakt hij of zij erg gestrest? Katten zijn erg territoriaal en gehecht aan hun huis en omgeving. Met de kattenoppas aan huis kan uw kat gewoon thuisblijven. Neus in de wind komt dan dagelijks langs om voor uw kat te zorgen terwijl u onbezorgd op vakantie bent.

Wilt u graag 1 op 1 aan de slag met uw puppy of in kleine groepjes van 4 honden werken aan uw eigen punten die u belangrijk vindt dan is onze puppy cursus een aanrader! Wij zijn geen doorsnee hondenschool. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even onder het kopje puppycursus.