Review

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Susanne Susanne uit Veldhoven heeft geschreven op september 23, 2019 om 5:22 pm
Onze Duitse Dog gaat nu al een aantal maanden met deze uitlaatservice mee en ik ben hier heel tevreden over. Gewoon top allemaal!
Manon Manon uit Veldhoven heeft geschreven op september 22, 2019 om 7:19 pm
Marjon is een topper. Superlief voor onze pup en heel flexibel. Ze denkt heel fijn mee. En het allerbelangrijkste is dat Bobbie met ontzettend veel plezier met haar meegaat.
Andrea Dresen Andrea Dresen uit Veldhoven heeft geschreven op april 22, 2019 om 3:44 pm
Onze boxer Maggy is nu voor de tweede maal voor 12 dagen wezen logeren bij Marjon en de hond is nog steeds blij als ze haar ziet. Ze heeft in die tijd wat appjes gestuurd met foto’s, waar we toch wel blij mee waren....even een geruststelling dat het goed gaat met de hond! Super service, Marjon, tot een volgende keer!!
Marlou van Dorenmalen Marlou van Dorenmalen uit Eindhoven heeft geschreven op april 15, 2019 om 7:35 pm
Marjon krijgt van mij een dikke 10! Zo fijn dat ze tijd wilde maken om onze eigenwijze en afwachtende hond Rein langzaam te laten wennen aan de uitlaatservice. En nu wil Rein niets liever dan mee met de andere honden. Hele fijne uitlaatservice. Marjon is fantastisch met de honden en heel flexibel.
Cas Cas uit Veldhoven heeft geschreven op april 15, 2019 om 8:15 am
Sinds een jaar zit onze hond bij Neus in de Wind. Zeer tevreden over de haal-breng service, het uitlaten (hond is altijd moe naderhand), veiligheid wordt gewaarborgd door een GPS-tracker! Nette service en mede door de nette communicatie is het fijn om deel uit te mogen maken van de neus in de wind familie. Op naar nog meer wandelingen!
Alexander Alexander uit Veldhoven heeft geschreven op april 14, 2019 om 8:59 pm
Marjon heeft een geweldige uitlaatservice neergezet. Ontzettend lief voor Ollie, super flexibel voor ons als baasjes en gewoon erg betrouwbaar. Ollie loopt al sinds z'n puppytijd mee en is superblij als Marjon 'm op komt halen.