Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze uitlaatservice Neus in de wind

Kennismakingsgesprek uitlaatservice Neus in de wind

We plannen altijd een, geheel vrijblijvend, kennismakingsgesprek waarin we gaan bekijken wat de wensen voor uw hond zijn en hoe we die het beste kunnen gaan vervullen. Samen kiezen we voor de beste wandelingen voor uw hond. Tijdens dit gesprek maak ik gebruik van een vragenlijst. We kunnen een proefwandeling inplannen zodat u zeker weet dat u het beste voor uw hond kiest; namelijk hondenuitlaatservice Neus in de wind.

Groepswandelingen

Er zullen één of twee wandelgroepen per dag zijn. Bij één wandelgroep zal deze tussen 9.00 en 12.00 uur plaatsvinden en bij twee wandelgroepen zal de eerste groep tussen 10.00 en 12.30 aan het wandelen en onderweg zijn, de tweede groep tussen 11.30 en 15.00 uur. Hondenuitlaatservice Neus in de wind wandelt in het bos ” de Molenvelden” in Zandoerle waar de honden naar hartelust kunnen rennen, graven, snuffelen en spelen. Tijdens de wandeling wordt er regelmatig even gestopt om de honden alle tijd te geven voor waar zij zin in hebben, het is tenslotte hún uitje! Nieuwe hondjes worden de eerste keer altijd aangelijnd en naar eigen inziens zullen ze steeds meer vrijheid krijgen totdat ze fijn los kunnen mee rennen met de anderen. We nemen maximaal 8 honden per wandeling mee. We wandelen ongeveer 1 uur. De duur van wandeling is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Bijvoorbeeld bij harde regenval, hagel, onweer, storm en extreme warmte of kou zal de duur van de wandeling worden ingekort.

Werkwijze hondenoppas

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? En is een hondenpension niets voor u of uw hond? Dan heeft hondenuitlaatservice & huisdierenoppas Neus in de wind de ideale oplossing voor u…hondenoppas in huiselijke kring.Hondenoppas Neus in de wind in Veldhoven en Meerhoven

Uw hond gaat met onze hondenuitlaatservice mee en hij/zij zal gezellig bij ons in huis zijn.

Per keer kan er max. 1 hond komen logeren. Voorwaarden zijn dat uw hond ingeënt en ontvlooid is, reuen dienen gecastreerd te zijn en dat hij/zij overweg kan met onze eigen 2 honden. Hiervoor plannen we na het intake gesprek altijd een proefmiddag in.

Het is voor uw hond prettig als hij/zij zijn eigen kleedje/mand heeft gedurende zijn verblijf hier en vanwege spijsverteringsproblemen vragen wij u om zijn eigen voer mee te geven. Tijdens uw vakantie houden we u op de hoogte. In de loop der jaren hebben we onder andere met de hondenoppas een vast klantenbestand opgebouwd. Hierdoor zitten we in de vakanties al gauw vol. Het is dus raadzaam om tijdig te informeren of er plaats is voor uw hond. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Werkwijze kattenoppas

Bent u op vakantie of een weekendje weg en kunt u Kattenoppas bij Neus in de wind in Veldhoven en Meerhovenop dat moment uw huisdier(en) niet verzorgen dan kunt u gebruik maken van de vakantieverzorging aan huis, bijvoorbeeld voor de verzorging van uw kat, konijn, knaagdier, vogel of vissen.

De gezondheid van uw huisdier wordt in de gaten gehouden en als er iets met uw huisdier aan de hand is, bezoeken we een dierenarts. Eventuele medicijnen kunnen ook door ons worden toegediend. Ik ruim ook de post voor u op en het huis maakt zo dus geen verlaten indruk.

Voor uw huisdier zal deze oplossing een stuk minder stressgevoelig zijn omdat hij/zij lekker in zijn vertrouwde omgeving blijft. Ik kom altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek waarin u uiteraard uw wensen en verzorgingseisen kenbaar kunt maken.

Wat ik doe tijdens een huisbezoek:

  • Eten en drinken geven
  • Aandacht geven
  • (indien nodig) verschonen van kattenbak/ kooi
  • Wegleggen van de post/ krant

Kattenoppas Neus in de wind: extra diensten

Wat ik u onder andere nog meer kan bieden:

  • Planten water geven
  • Tuin sproeien
  • Kliko binnen/ buiten zetten
  • Stofzuigen
  • Eventueel kammen en/ of medicijnen toedienen

Deze extra diensten dienen altijd samen te vallen op de afgesproken verzorgingdata.

U kunt bij het intakegesprek aangeven of u gebruik wilt maken van onze extra diensten. De post hoeft u niet aan te geven. Deze wordt standaard en gratis voor u verzorgd. Tijdens uw vakantie houden we u op de hoogte hoe het met uw kat gaat. Uw kat kan heerlijk thuisblijven waar hij zich op zijn gemak voelt en u heeft een stressvrije vakantie omdat u weet dat uw kat het naar zijn zin heeft.

Scroll Up