Werkwijze hondenoppas

Werkwijze hondenoppas

Gaat u op vakantie of een weekendje weg? En is een hondenpension niets voor u of uw hond? Dan heeft hondenuitlaatservice & huisdierenoppas Neus in de wind de ideale oplossing voor u… hondenoppas in huiselijke kring.

Uw hond gaat met onze hondenuitlaatservice Neus in de wind mee en hij/zij zal gezellig bij ons in huis zijn.

Per keer kan er max. 1 hond komen logeren of 2 honden van dezelfde eigenaar. Voorwaarden zijn dat uw hond inge├źnt en ontvlooid/ontwormd is en sociaal gedrag vertoond naar onze eigen hond maar ook naar andere soortgenoten. Hiervoor plannen we na het intake gesprek altijd een proefmiddag in.

Het is voor uw hond prettig als hij/zij zijn eigen kleedje/mand heeft gedurende zijn verblijf hier en vanwege spijsverteringsproblemen vragen wij u om zijn eigen voer mee te geven. Tijdens uw vakantie houden we u op de hoogte hoe het met uw hond gaat. In de loop der jaren hebben we onder andere met de hondenoppas in Veldhoven/Meerhoven en sinds kort Tilburg een vast klantenbestand opgebouwd. Hierdoor zitten we in de vakanties al gauw vol. Het is dus raadzaam om tijdig te informeren of er plaats is voor uw hond. Dit om teleurstellingen te voorkomen.