Wie ben ik?

Even Neus in de wind voorstellen…

Even Neus in de wind voorstellen. Ik ben Marjon Verhagen en ben 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en labrador Itze in het centrum van Tilburg.  Mijn passie voor dieren is als kind al ontstaan. Met name voor honden. Daarom heb ik besloten van mijn passie mijn droombaan te maken, namelijk mijn eigen hondenuitlaatservice & huisdierenoppas die in 2011 is gestart door Audrey Heirbaut. De hondenuitlaatservice haalt honden op in Veldhoven/Meerhoven (Eindhoven) en sinds kort is er ook de mogelijkheid voor Tilburg.

Neus in de wind heeft sindsdien veel reviews opgebouwd.

Neus in de wind: opleiding behaald bij Dogvision en Helicon

Tijdens het uitlaten van honden gebeurd er veel daarom vind ik het belangrijk om genoeg kennis in huis te hebben om de honden goed te kunnen bestuderen. Ik heb 2 jaar geleden de opleiding ondernemend dier en gedrag afgerond. Daarvoor heb ik 2 jaar dierenverzorging gestudeerd op het Helicon. Ook ben ik bezit van module 1 van Dogvision, lichaamstaal van honden. Hierdoor kan ik ook tijdens het uitlaten beter opletten en anticiperen. Momenteel ben ik bezig met module 3 van Dogvision. Je raakt tenslotte nooit uitgeleerd over het gedrag van honden.

Meer informatie over de diensten en werkwijze van de uitlaatservice van Neus in de wind kunt u vinden bij diensten en werkwijze.