Wie zijn wij

Even Neus in de wind voorstellen…

Even Neus in de wind voorstellen. Ik ben Marjon Verhagen en ben 30 jaar oud. Samen met mijn vriend Bjorn en bruine labrador Itze woon ik in het centrum van Tilburg.  Mijn passie voor dieren is als kind al ontstaan. Ik ben geboren op de boerderij en heb daar tot mijn 4 jaar gewoond. Mijn opa betrok mij al vroeg bij het verzorgen van de dieren op de boerderij. Hij heeft me aangestoken met de liefde voor dieren.

Sinds 3 jaar heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik heb de leukste (honden)baan ter wereld. Ben super trots op mijn prachtige uitlaatservice & huisdierenoppas Neus in de wind.

Tijdens het uitlaten van honden gebeurd er veel. Daarom vind ik het belangrijk om veel kennis in huis te hebben om een groep honden goed te kunnen begeleiden. Ik heb hiervoor de volgende opleidingen gedaan:

  • Ondernemend dier & gedrag (Helicon
  • Dierenverzorging (Helicon)
  • Dogvision (module 1+3)

Elk jaar volg ik bijscholing. Je raakt immers nooit uitgeleerd over honden en daar is mijn eigen hond Itze het bewijs van!

Meer informatie over de diensten en werkwijze van de uitlaatservice van Neus in de wind kunt u vinden bij diensten en werkwijze.

Itze

Hallo ik ben Itze een bruine labrador retriever van 3 jaar oud. Ik ben met 5 maanden bij mijn vrouwtje en baasje gekomen. Ze zouden me opleiden tot hulphond. Met 13 maanden ben ik gestart aan mijn vervolgopleiding. Helaas kreeg ik de diagnose erge voedselallergie. Daardoor mocht ik op medisch gebied geen hulphond worden. Stiekem ben ik hier wel blij mee want ik ben met de 16 maanden weer terug geplaatst bij mijn baasjes.

Ik ben een lieve maar hele gevoelige hond. Ik vind andere honden best wel spannend. Als ik bang ben dan uit ik mezelf door heel druk te doen. Veel mensen denken daarom dat ik gewoon graag wil spelen maar dat is dus niet zo. Ik heb gewoon een trauma opgelopen in mij jongere jaren. inmiddels met veel begrip van mijn vrouwtje gaat het steeds beter en val ik niet meer uit op straat naar andere honden,

Vrouwtje vind het belangrijk dat alle hondjes een fijne wandeling kunnen hebben. Daarom heeft ze kleine groepjes honden en voor de honden die daar moeite mee hebben net zoals ik loopt ze individueel.

Hondjes die komen logeren moeten dus eerst vriendjes worden met mij anders gaat het feest niet door. Als ik je eenmaal rustig heb mogen leren kennen kan ik best vriendjes maken en kunnen we samen een leuke tijd beleven.

Dikke knuffel en poot. Itze